Certificerede bordplader

Testet og godkendt af 3. parts akkrediterede institutioner - Din sikkerhed at din HORN bordplade overholder strenge krav til indhold og produktionsmetoder.
Totalcertificerede bordpladeløsninger

Certificerede bordplader

I 2015 startede HORN udviklingen af markedets første certificerede bordplade kollektion: GREEN Collection. 

Med GREEN Collection var det vores ønske at introducere et bæredygtighedscertificeret alternativ til alle, og derfor inkluderede kollektionen et bredt udvalg af både økonomiske og high-end produkter, der var testet til at sikre slutbrugerens indeklima og forbedrede produktionsmetoder i værdikæden. Kollektion var også testet mod skadelige stoffer og overholdte strenge miljøkrav. 

Det er den stadig. 

Men i dag er GREEN Collection = HORN Kollektion. 

Da vores produktsortiment er omfattende, var GREEN Collection vores metode til i stigende grad at integrere bæredygtig udvikling i vores samlede sortiment. Vi er i dag kommet så langt, at en udviklingsrejse er planlagt for alle vores produkter – uanset hvilken produktlinje du er interesseret i. Og vigtigst af alt, har vi en plan om løbende at blive klogere på, hvad der kan forbedre vores samlede aftryk for vores virksomhed generelt. 

Certificeringer

FSC® - Forest Stewardship Council®

Vores primære indkøb består af træbaserede produkter, og med skovrydning som en af de største årsager til CO2 forurening, er det ekstremt vigtigt for os at minimere vores påvirkning heraf. Allerede i 2010 FSC® certificeres det samlede HORN træsortiment derfor, for om end træ er en fornybar ressource, er vi nødt til at sørge for, at skovene forvaltes godt for at beskytte vores økosystemer.
FSC®-certificeringen sikrer, at HORNs træbaserede produkter kommer fra ansvarligt forvaltet skovbrug.
Det betyder, at certificerede produkter ikke kun sikrer at vores træbaserede varer ikke forårsager skovrydning - Certificeringen sørger også for, at arbejderne har det rigtige udstyr til at udføre et sikkert arbejde OG at vi beskytter samfundet og områder af kulturel betydning.

Læs mere om FSC®

Indoor Air Comfort

Svanemærket

B Corp

Science Based Targets initiative

Dokumentation på certificeringer

HORNs produktcertifikater

FSC®

HORN er både FSC®-medlem og certificeret på alle træbordplader, da det netop er vigtigt at sikre, at der handles med træ, hvor der udvises miljømæssig, social og økonomisk ansvarlighed.

Svanemærket

Svanemærket er en af verdens skrappeste miljøcertificeringer, og med en høj kendskabsgrad der gør det enkelt for vores slutbrugere, at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter.

Indoor Air Comfort

Vores indeklimacertificering: Indoor Air Comfort, integrerer internationale miljøstandarder og krav til VOC-emissioner i ét mærke, som sikkerhed for at være dækkende på hele markedet.

Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping