Rethink quality

For HORN er begrebet bæredygtighed og ansvarlighed en udviklingsrejse der aldrig stopper - En vedvarende rejse der vil indeholde dilemaer og bump undervejs, men som vil være det hele værd, da vi har et ønske om at gøre en forskel og tage ansvar.
Transparens

En lysere fremtid

Vi ved udmærket godt, at vi ikke er perfekte. Men selvom vi ikke har fundet løsningen på alt hvad bæredygtighed dækker over, så tror vi på at de små forandringer og tiltag, samt besværet og den ekstra indsats vil gøre en forskel på længere sigt. 

Vi ønsker at gå forrest og inspirere andre til lave forandringer indenfor ansvarlighed udvikling,  så vi sammen kan ændre vores adfærd og vælge flere bæredygtige løsninger.

Her kan du se vores seneste rapportering på vores indsats, læse mere om hvilke udfordringer vi ser ind i, samt tjekke ind på vores løbende fremskridt.

Se vores seneste ESG rapport

I vores arbejde med bæredygtig- og ansvarlig udvikling, har vi forpligtet os til at gentænke hvordan vi definerer begrebet kvalitet, da markedsstandarden fortsat primært er fokuseret på: Pris - Leveringssikkerhed - Lav fejlprocent. Vi både kan og vil favne bredere end det.

Anna Kathrine Ahler Karkov / Head of Business Development and Brand

HORN er B Corp certificeret!

… Og hvad var det nu lige det betød?

Det betyder rigtig meget for os og vi håber det betyder noget for dig.

At være en B Corp certificeret virksomhed er et tegn på at man driver en virksomhed, hvor det handler om andet og mere end at skabe profit. Faktisk har vi nedskrevet, som fælles rettesnor, at vores samlede mål er i vores virksomhed og drift at have en væsentlig positiv indvirkning på samfundet og miljøet som helhed. Og det står vi nu forpligtet til overfor både vores bestyrelse, samarbejdspartnere og kollegaer.

Læs mere om alle vores certificeringer
RETHINK QUALITY

Gentænk kvalitetsbegrebet for fremtidens skyld  

For HORN er begrebet bæredygtighed en udviklingsrejse – En rejse vi beskriver i al ydmyghed, for hvad vi troede var bæredygtigt for bare 5 år siden, er så langt fra hvad der for os er bæredygtigt og ansvarligt i dag, og vidt forskelligt fra hvad vi tror er “bæredygtigt” -Bare 5 år fra nu.  

Da vi startede vores rejse med at inkorporere flere bæredygtige løsninger, var vores fokus 3. parts certificerede produkter og løsninger, for på den måde at sikre vores kunder, at det vi sagde vi gjorde, var godkendt af en tredje part, til faktisk at være mere bæredygtigt end konkurrerende produkter. 

I vores arbejde med bæredygtig- og ansvarlig udvikling, har vi derfor forpligtet os til at gentænke hvordan vi definerer begrebet kvalitet, da markedsstandarden fortsat primært er fokuseret på: Pris – Leveringssikkerhed – Lav fejlprocent. Vi er faktisk ret gode på alle de parametre, men ønsker at gøre mere end det. Det både kan og vil vi.  

Hvis vi i fremtiden skal være førende på ansvarlig og bæredygtig udvikling, ved vi, at vi skal have et holistisk perspektiv, der påvirker alle vores handlinger. 

Vi skal se på, hvordan vi kan gøre det bedre for både dig, vores slutbruger, miljøet og ikke mindst vores medarbejdere. 

Kvalitet for fremtidens bordplade

Kvalitet for kunderne

For vores kunder og slutbrugere ved vi, at vi gør det godt, når vi formår at tilbyde produkter af høj kvalitet, veldesignede og med den rigtige service - Vi gør det bedre, når alle disse ting er indarbejdet i et certificeret, bæredygtigt produkt for din produktsikkerhed.

Kvalitet for miljøet

For miljøet klarer vi os selvfølgelig ganske godt takket være vores gennemførte certificeringer og den udviklingsproces, som disse har igangsat. Men vi har en massiv klimakrise, og vi er alle - selv små og mellemstore virksomheder som HORN, der ikke nødvendigvis er berørt af regler endnu - nødt til at gøre mere for at bekæmpe global opvarmning. Derfor har vi beregnet vores CO2 påvirkning på både produkt- og virksomhedsniveau, det er en omfattende proces, men vi har brug for 100% overblik over vores udledning, for at kunne uddanne vores kunder i de produkter, der har den laveste påvirkning på miljøet, men også begynde at udvikle produkter og finde løsninger på, hvordan vi som virksomhed kan sænke vores CO2-aftryk.

Kvalitet for medarbejderne

HORN er placeret, ude på en mark, midt i Jylland, langt væk fra enhver storby! Men af en eller anden grund oplever vi, at vores evne til at tiltrække nye medarbejdere bliver bedre, blandt andet fordi de vil med på vores bæredygtige udviklingsrejse. Vi ved, at vi kan forbedre vores evne til at inkludere og informere eksisterende medarbejdere i denne rejse, de er grunden til vores succes og evne til at fortsætte med at producere fantastiske produkter, fortsat i Danmark. Derfor tilstræber vi at indarbejde bedre initiativer til gavn for vores medarbejdere.

Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping