Vores vaskesortiment

Komplimenter dit bordpladevalg med en vask fra førende leverandører af kvalitets vaske. Når du vælger en vask fra vores sortiment, får du altid en vask der er integreret i bordpladen.
Overvejelser ved valg af vaske

Hvilken vask skal du vælge?  

Når du vælger en vask fra vores sortiment, får du altid en vask der er integreret i bordpladen. Vi anbefaler denne løsning, da det først og fremmest giver et lækkert og eksklusivt udtryk, men også fordi du på den måde slipper for en vask der er ilagt bordpladen, med synlig kant der kan samle sig skidt omkring.

Når du vælger din kommende vask til køkken og/eller bryggers er der flere ting du skal være opmærksom på.

Passer den i vaskeskabet? 

Din køkkenkonsulent vil råde og vejlede dig til at tage det rette valg, der passer til både din stil og køkkenets mål.

Man kan dog med fordel, indledende tjekke at vasken passer i skabets størrelse, da dette er afgørende for, hvor stor en vaskekumme du kan vælge. Når du bladrer gennem HORNs vaskesortiment, har vi hjulpet dig ved at notere om vasken passer til en skabstørrelse maksimum: 50, 60 eller 80 cm.

Hvilket materiale?   

Hos HORN kan du få vaske i stål, komposit og porcelæn. I vores mineralske bordplader (Corian® og GetaCore®) har du endvidere, i enkelte farver, mulighed for at få en vakuumpresset badvask, samt køkkenvaske i samme materiale med opbukket stålbund. 

Der er fordele og ulemper ved alle materialer. Generelt er de forskellige producenter dog kommet meget langt ifht. kvalitet og holdbarhed, så som udgangspunkt anbefaler vi dig at vælge en vask, der passer til lige netop din stil. 

Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping