Om HORN

Danskproducerede og certificerede bordplader og interiørprodukter, med fokus på ansvarlig udvikling til fordel for vores kunder, miljøet og ikke mindst medarbejdere.

HORN skal være det foretrukne valg i køkken- og inventarindustrien og standardsættende for ansvarlig udvikling i branchen. 

HORN's mission
Historie

Fra tanke til handling

I det midtjyske tilbage i start 90’erne havde HORNs to grundlægger Karl Nielsen og Ove Jørgensen en iværksætter drøm om at skabe en bordpladefabrik, der kunne udfordre den etablerede branche. 

Karls iderigdom, Oves pragmatiske væsen og ikke mindst deres fælles entusiasme, hårde arbejde og stærke tro på fremtiden gjorde, at den spirende virksomhed voksede hurtigt, og HORN blev kendt som markedets ukonventionelle producent af bordplader i høj kvalitet og anderledes kreative løsninger.

I dag har HORN stadig rødderne solidt plantet i den jyske muld.
Forskellen er blot, at HORN nu er blandt de ledende europæiske bordpladespecialister. 

Hvem er vi?

Hvem er vi, og hvad står vi for?

HORN producerer løsninger til køkken- og inventarindustrien. Vi er totalleverandør og specialist indenfor 10 forskellige materialer, med fokus på løbende at gentænke produktionsmetoder og produktudvikling, der har en ansvarligt gevinst.

Vi udfordrer branchens normer og sætter nye standarder for holdbarhed

Vi bruger materialer der passer til enhver stil og funktionalitet

Fra opstart til nu - følg med HORNs historie og udvikling

  1 ud af
  1998

  Etableret i en lille garage med meget store drømme

  Det hele startede tilbage i 90'erne, da HORNs to grundlæggere Karl Nielsen og Ove Jørgensen, havde en iværksætterdrøm, om at skabe en bordpladefabrik, der kunne udfordre den etablerede branche.
  2000

  Perfekt duo med iværksætterånd

  Karls iderigdom, Oves pragmatiske væsen og ikke mindst deres fælles entusiasme, hårde arbejde og stærke tro på fremtiden gjorde, at den spirende virksomhed voksede hurtigt, og HORN blev kendt som markedets ukonventionelle producent af bordplader i høj kvalitet og anderledes kreative løsninger.
  2015

  Vækst og vilje til bæredygtig udvikling af virksomheden

  I 2015 ansættes ny adm. direktør, Jakob Bressendorf, der sætter fokus på bæredygtighed og ansvarlighed samt digitalisering af processor grundet viljen til at bibeholde dansk produktion med et godt håndværk.
  2016

  Denwood by HORN bliver grundlagt

  Vores nuværende forbrugsmønstre er uholdbare, og vi producerer alt for meget affald. Derfor blev Denwood by HORN grundlagt i 2016, som vores socialt ansvarlige søster, med det formål at designe interiørprodukter af genbrugsmateriale fra HORN, der tidligere var blevet smidt ud.
  2020

  HORN Academy og E-learning

  2020 er året hvor Corona ændret vores normale arbejdsgang. Vi måtte derfor finde andre metoder til at undervise og rådgive vores kunder. Teams og E-learning blev anvendt til vores HORN Academy.
  2023

  Fabriksudvidelse - Ny logistikcenter og stenproduktion

  HORN udvider med nye tilbygninger på 4.500 kvm., der tilføjer ny stenproduktion, større logistikhal og administration til matriklen, hvilket vil sige, at HORN nu fylder næsten 20.000 kvm. i den midtjyske by Aulum og har +140 ansatte.
  Din kurv
  Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
  Calculate Shipping