Indoor Air Comfort

Sikring af dit indeklima
Indoor Air Comfort certificeringens betydning

Sikring af indendørs luftkvalitet 

De fleste af os opholder os indendørs det meste af tiden -Både på arbejde og hjemme. Det er vigtigt for HORN at sikre, at de produkter vi producerer og leverer ikke risikerer at have negativ indvirkning på vores slutbrugers indeklima, hvor de kan skabe ubehagelige gener og påvirker helbredet, hvor symptomerne på dårligt indeklima kan være alt fra irritation i øjne, næse og hals over udslæt til hovedpine, kvalme men også mere alvorlige helbredskomplikationer.

Vi har valgt at arbejde med Indoor Air Comfort certificeringen, da den integrerer internationale miljøstandarder og krav til VOC-emissioner i ét mærke. Eksempelvis BREEAM International, BREEAM-NOR, LEED, FEMB, M1 (inkl. duft og ammoniak test), E1 klassifikation samt fransk (A+) VOC lovgivning. Certificeringen overholder ligeledes kriterierne for afgasning fra frivillige mærkningsordninger, som den nordiske Svane-mærke, EU-Ecolabel samt den internationale tyske Blaue Engel.
Kombinationen af relevante internationale regler og frivillige mærkningsordninger for emission af produkter, gør certificeringen til et af de mest ambitiøse mærker for lav VOC udledning.

Bemærk: 

Til Indoor Air Comfort certificeringen hører en Factory Production Control, som et yderligere kvalitetsstempel og garanti for, at vores indeklima certificerede produkter er produceret ud fra de højeste standarder. Dette er med til at sikre korrekt håndtering af alle hjælpematerialer såsom lim og oliemængde. 

Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping