Science Based Targets initiativet

SBTi er blevet højeste standard for virksomheder, der sætter sig ambitioner og bindende mål for reduktioner af deres udledninger af drivhusgasser.
SBTI's betydning for dig?

Science Based Targets initiativet

(SBTi) er blevet højeste standard for virksomheder, der sætter sig ambitioner og bindende mål for reduktioner af deres udledninger af drivhusgasser. SBTi er et samarbejde mellem CDP, FN’s Global Compact, World Resources Institute og Verdensnaturfonden, WWF, der definerer og udbreder best practice ift. reduktioner af drivhusgasser med baggrund i klimaforskningen. Målene handler om at begrænse den globale opvarmning til godt under 2 grader over førindustrielt niveau og at fortsætte bestræbelserne på at begrænse den globale opvarmning til 1,5 grader.

Du kan læse mere om hvilke virksomheder der har forpligtet sig til SBTi samt se mere om HORNs forpligtelse her:

HORNs SBTi mål

HORNs mål om CO2 minimering er i overensstemmelse med Science Based Targets, da de opfylder Paris aftalens mål. Jf. SBTi skal HORN, som SME, minimere vores baseline udledning med 42% inden 2030, for at med hjælpe til en begrænsning af den globale opvarmning – Vi bestræber os som virksomhed dog på at ramme en total minimering på 100% frem mod 2030. Du kan læse mere om vores CO2 minimeringsstrategi samt løbende fremgang i vores årlige rapportering:

Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping