Loftlejligheden

Bliv inspireret af Birgitte, der i hendes hyggelig loftlejlighed har sammensat en bordplade i sortolieret eg med låger der står i deres helt rå udtryk.

Selvom jeg er en halvvoksen kvinde og har levet i over et halvt liv, er det første gang jeg har fået HELT NYT KØKKEN. Fordi jeg er lidt af en kreativ sjæl og det kun var mig og min pengepung, der skulle bestemme, kunne jeg gøre næsten hvad jeg ville. Bordpladen har jeg hele tiden vist skulle være i massiv sort olieret egetræ fra HORN. Jeg er bare vild med det rå og gedigne udtryk den har. og så er den massiv, som betyder at jeg har en plade for livet hvis jeg passer på den - og det gør jeg!

Birgitte Rømer
Certificering

Den røde tråd i køkkenet

Som prikken over i’et har Birgitte valgt bestikindsatser i samme sorte oliering som bordpladen. De mørk olierede skuffer giver et råt, lidt upoleret udtryk præcist som lågerne – mens sammenhængen med bordpladen, giver et overordnet udtryk der ikke bare er gennemført, men også eksklusivt.

Se vores udvalg af bestikindsatser
Pleje og vedligehold

Mange har været bange for at vælge træ, fordi vi er blevet fortalt at det er besværligt at vedligeholde, mens det i virkeligheden er et hårdført materiale, så længe man husker at oliere det INDEN det bliver tørt. Derudover har træ den fordel at det er let at reparere skulle der komme en skade og ikke mindst kan man let ændre farven med en ny olie, hvilket taler lige ind i tidens bæredygtigheds fokus, hvor vi skal blive bedre til at reparere istedet for at smide ud, og beholde vores materialer længere – eksempelvis med en ny olie, så farven matcher de trends vi ønsker at følge.

Læs mere om pleje og vedligehold af massivtræ
Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping