HORN's Tryghedsprogrammer

I mange år har det desværre heddet sig, at det altid er bordpladen det går galt med, når man skal have et nyt køkken eller bad. Ofte skyldes det især, at bordpladen altid produceres på specialmål – og det kan være utrolig svært at ramme de rigtige bordplademål!

Derfor har vi oprettet et “Tryghedsprogram”, hvor en af vores erfarne og dygtige montører hjælper med eksempelvis komplicerede opmålinger (skæve vægge og mål, eller valg af materiale der er tungt og dyrt at håndtere som eksempelvis sten), så du som kunde sikre at målene passer perfekt.

Vi anvender professionelt udstyr til både opmåling og løft, og tager risikoen forbundet med fejlmål og -monteringer.

HORNs tryghedsprogram består af 4 pakke løsninger

  1. Pakke 1 – Opmåling, levering og montering
  2. Pakke 2 – Opmåling
  3. Pakke 3 – Levering og montering
  4. Pakke 4 – Levering og oplægning 

Tryghedspakke 1: HORN har ansvaret for koordinering overfor slutkunden, kontrol af adgangsforhold, digital opmåling samt rådgivning i korrekt understøtning korrekt montering, fugning af planlimningskogeplader, fugning mod væg/skabe eller montering af leverede lister samt rådgivning til slutkunden om korrekt vedligehold/rengøring af produktet. Inkl. skæve vinkler samt udskæringer i og til bagkant. (Bemærk at HORN ikke monterer, planlimer/fuger emhætter eller kogeplader med emhætter). 

Bemærk: Der kan ikke foretages ændringer ved digital opmåling. I tilfælde af ønskede ændringer opkræves det fulde beløb for en ny opmåling.

 

Tryghedspakke 2: HORN har ansvaret for koordinering overfor slutkunden, digital opmåling samt rådgivning i korrekt understøtning.

Inkl. skæve vinkler samt udskæringer i og til bagkant.

Bemærk: Der kan ikke foretages ændringer ved digital opmåling. I tilfælde af ønskede ændringer opkræves det fulde beløb for en ny opmåling. 

 

Tryghedspakke 3: Levering og montering. 

 

Tryghedspakke 4: Levering og oplægning.

Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping