Marie og Lars' renoverings projekt

Marie og Lars har i deres renoveringsprojekt skabt et stilfuldt køkken, med mix af lækre materialer og DIY løsninger.
Renoveringsprojekt

Total renoveringsprojekt af hus fra 1960

Marie og Lars købte i 2019 et fint hus i Norge fra 1960 på 400 m2, der skulle totalrenoveres.  Dette projekt har man kunne følge på deres instagram profil @villasoebakken, hvor de fortæller om processen med at udnytte huset optimalt, få åbnet op og skabt nogle gode rum med stort lysindfald. Deres sammensætning af lækre materialer og DIY løsninger spiller godt sammen, hvor de i en perfekt cocktail af klassiske nuancer, stilrene elementer og hightech belysning, har skabt et resultat der fremstår hyggeligt med et råt tvist.

Vi er veldig fornøyde med både DIY, kjøkkenet og benkeplaten.

Marie
Fact om Laminaten

Laminat

Marie og Lars har valgt en af de mest praktiske og hårdføre laminater på markedet. Den er prisvenlig og nem at vedligeholde og er derfor det oplagte valg, hvis man ønsker en arbejdsplads som kan holde til at blive brugt uden særlig vedligeholdelse

F-5984 MAT

Laminaten der er valgt hedder F-5984 med en mat overflade. Det er en praktisk overflade, da der ikke er genskin, og farvespillet i printet vil skjule spor af vandringe, ridser og snavs.

Læs mere om laminat

Specifikationer

Laminaten F-5984 er en del af vores "Orginal sortiment". Selve laminatarket har en tykkelse på 0,8 mm., som pålimes en spånplade og fås i tykkelserne: 11 (stænkpanel), 20, 30 og 40 mm. Den kan laves i en maks. længde på 4090 mm. og fås med ABS kanter.

Minimalistisk stil

Matcher Marie og Lars din boligstil. Så kan du finde mere inspiration på deres profil.

Ønsker du at se mere?

Følg Marie og Lars på deres Instagram profil

Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping