Elegant laminat til børnefamilien

Nybyggeri med højt til loftet, og hjerterum for børnefamilien
Nybyggeri med typehuse

Nybyggeri med hjerterum

Køkkenet er for mange familier samlingspunktet i travl hverdag. Det er her man spiser sammen, laver mad, lektier – og generelt bare mødes for at fortælle om dagen. For familien her var det vigtigt, at deres køkken kunne rumme både deres børneflok, med gode, brugbare elementer og overflader, men også deres sans for kvalitetsmaterialer og design.

Vi er virkelig glad for vores valg af bordplade! Vi synes det er dejligt at den er nem at rengøre og generelt ret praktisk, samtidig med at den har et flot stenlook, der giver lidt spil i overfladen og har en varm dybde i de grålige toner, der passer til vores låger.

Charlotte og Kenneth
Fakta om laminatoverfladen

Laminat

Overfladen er prisvenlig og nem at rengøre, og derfor det oplagte valg, hvis man ønsker en arbejdsplads som kan holde til at blive brugt uden særlig vedligeholdelse.

WG-BZ173 Sentira

Laminaten der er valgt er hedder WG-BZ173 Sentira. Overfladen er en af de mere moderne udgaver af laminat, der rammer et meget naturtro udtryk. Mens overfladen er let at vedligeholde, skal man selvfølgelig være opmærksom på at laminat ikke er ridsefast, og at ridser er mere tydelige på særligt matte og ensfarvede laminater. Denne laminat har dog et farvespil og print, der minimerer synligheden af ridser. Den har en praktisk overflade, hvor farvespillet i printet skjuler spor af vandringe, ridser og snavs. WG-BZ173 Sentira, er udgået men vi kan tilbyde en erstatning som ligner rigtig meget EG-F173 ST75..

Læs mere om laminat

Specifikationer

Laminaten WG-BZ173 Sentira er en del af vores "Stone Collection". Laminatpladen har en tykkelse på 0,8 mm som pålimes en spånplade og fås i tykkelserne: 11 (stænkpanel), 20, 30 og 40 mm. Den kan laves i en maks. længde på 4090 mm. og fås med ABS kanter.

Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping