Køkken med eksklusive detaljer og massivtræsbordplade

Elegant, eksklusivt og rolige naturnuancer

Nordic Roots køkkenet indrettet med en flot væg med vitrineskabe. Vitrineskabene tilfører køkkendesignet en særlig lethed og personlighed ved på enestående vis at fremhæve de smukke og mest dekorative ejendele.

HTH
Køkkentilbehør

Kræset om detaljerne

I samarbejde med HTH giver vi dig her mulighed for at præsentere dine vinglas på smukkeste vis!

De eksklusive hylder til vinglas matcher perfekt de øvrige toner i Nordic Roots – Men også i naturolieret egetræ, hvor træet får lov at fremstå i sin naturlige form.

Se vores store udvalg af køkkentilbehør
Fakta om massivtræ

Termobehandling

Udover at vælge antik- eller sortolieret træ har vi i vores sortiment også en række termobehandlede træsorter. Ved særligt egetræ giver termobehandlingen en mere ensartet farvning af stavene og en mørk nuance, der, når træet efterfølgende sortolieres, giver en næsten helt sort egetræsoverflade. En termobehandling er en varmebehandling af træet. Skulle man være uheldig at få en dyb ridse i bordpladen, vil den ikke virke nær så tydeligt, da træet er mørkt langt ned i overfladen, hvor en sortolieret egetræ kan er farvet i overfladen.

Sortolieret termoeg

I køkkenet er der anvendt en termoeg med sort olie som bordplade. Termobehandlet eg kan også fås i naturolie, hvor den får en mere varm, brunlig glød.

Se vores udvalg af massivtræ

Vedligehold

En massivtræsbordplade kræver vedligehold - punktum. Vi kan ikke rigtigt sige det på andre måder, tilgengæld ved vi at hvis du husker at vedligeholde din massivtræsbordplade jævnlig, vil du få en fantastisk overflade der kan holde i utroligt mange år.

Læs mere om hvordan bordpladen skal olieres

Inspiration

Nordic Roots serie

Se hvordan HTH har sammensat deres Nordic Roots serie i jordfarver med HORNs termobehandlet eg.

Nordic Roots serie

Se hvordan HTH har sammensat deres Nordic Roots serie i jordfarver med HORNs termobehandlede eg.

Nordic Roots serie

Se hvordan HTH har sammensat deres Nordic Roots serie i jordfarver med HORNs termobehandlet eg.

Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping