Garanti hos HORN

Vi har mere end 30 års erfaring i at sikre højt produktkvalitet, derfor tilbydes 30 års garanti på bordplader.
30 års produktgaranti

30 års produktgaranti

Med mere end 30 års erfaring i at sikre og etablere høj produktkvalitet, er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere 30 års garanti på bordplader.

Er 30 års garanti relevant på et marked, hvor køkkener i gennemsnit udskiftes hvert 11. år, tænker du måske? Vi mener, det er ekstremt vigtigt, da det kræver, at vi både som forbrugere og virksomheder gentænker, hvorfor produkter er bygget til at holde 3 gange så længe, som den nuværende forbrugstrend tillader, og hvad vi kan gøre for at ændre denne negative tendens.

 

Bestil trygt

Tryghed i din bestilling

Man kan finde på mange flotte ord om strategiske målsætninger, efter flere års arbejde med at fastsætte, hvordan vi sikrer, at vi er markedets førende leverandør, blev vi dog ved med at komme tilbage til, at vores vigtigste job er, at sikre bordplader uden bøvl for vores samarbejdspartnere.

Bordplader uden bøvl betyder for vores samarbejdspartnere og konsulenter, at vi tilbyder dem løbende rapportering om vores kvalitets- og leveringstidsoverholdelse – Både generelt og specifikt for dem som kæde og butik. Derudover tilbyder vi altid undervisning gennem vores HORN Academy, hvor både nye og garvede konsulenter og montører, kan modtage tips og tricks til korrekt rådgivning, pleje og vedligehold samt generel materialekendskab.

For dig som slutbruger ved vi, at det desværre ofte er bordpladen det kan gå galt med i bestillingsprocessen.

Det skyldes som oftest en af følgende udfordringer:

Materialevalg

Vi er totalleverandører af bordplader i alle materialer, så du har frit valg på alle hylder – Det er dog vigtigt, at gøre sig overvejelser om, hvilket materiale, der passer bedst til dit behov. Glemmer du løbende pleje, så vil en massivtræsbordplade kunne blive tør og trist at se på. Med laminat skal man huske at anvende bordskånere, da materialet, uanset hvor vedligeholdelsesvenligt det er, desværre ikke er hverken ridse- eller varmeresistent. Natursten er smukt og eksklusivt – Men man kan efterlade pletter efter farvende fødevarer mv., og man skal være opmærksom på, at der aldrig er to naturprodukter der er ens. Uanset dine ønsker om design har vi en løsning blandt alle materialer, men vi anbefaler at du klikker rundt i vores materialebeskrivelser, for at finde materialet der passer bedst til dit behov.

Tilpasning og fejlopmåling

Vi sælger vores produkter gennem dygtige forhandler, men da alle bordplader er lavet på specialmål til lige netop dit køkken, kan der risikoen for fejlmål desværre større end på øvrige køkkenelementer, der kommer på standardmål. På dyrere plader og løsninger på eksempelvis skæve mål, tilbyder vi ofte vores tryghedsprogrammer, hvor vores montører står for opmåling og montering.

Oplever du fejl eller udfordringer med din bordplade, skal du altid kontakte din valgte køkkenleverandør, der vil hjælpe dig videre og i givet fald, oprette en reklamation i vores system. Vi behandler indkommende servicesager hurtigst muligt, så dit slutresultat kan blive lige som du forventede.

Information

HORNs garanti

HORNs generelle garanti er 30 år for bordplader leveret efter 1/7-2022, gældende fra leveringstidspunktet og omfatter produktionsmæssige fejl og mangler, materialefejl samt funktionsdygtighed.

Garantien for øvrigt produktsortiment er følgende:

  • Der ydes 5 års garanti på vaske og ilægning af disse
  • Der ydes 2 års garanti på svejsede samlinger i GetaCore/Corian®
  • Der ydes 2 års garanti på interiørprodukter, herunder skærebrædder, småborde, bestikindsatse ol.

Vi henviser til vores udvidede Garantibeskrivelse i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Find Garantibeskrivelser i vores salgs- og leveringsbetingelser
Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping