Organiske former og farvetrends

Flere vælger modigere farvevalg og organiske former.

De mere bløde, organiske former kan integreres i bordpladens design på mange måder. Vi ser, at det organiske også indgår i de bordplade decors vi bliver præsenteret for, hvor mønstre og designs gøres så naturtro som muligt.

Køkkenø med en blød halvcirkel

Integrationen af organiske former, ses også som afrundede hjørner og kanter – eksempelvis ved køkkenøen, eller i valg af tilbehør som skærebrædder og lignende.

Køkkenø med en blød halvcirkel

Integrationen af organiske former, ses også som afrundede hjørner og kanter – eksempelvis ved køkkenøen, eller i valg af tilbehør som skærebrædder og lignende.

Køkkenø med en blød halvcirkel

Integrationen af organiske former, ses også som afrundede hjørner og kanter – eksempelvis ved køkkenøen, eller i valg af tilbehør som skærebrædder og lignende.

Farverige køkkener

I gennem de seneste par år har vi set et stigende mod når det gælder kundens valg af farver, materialer og mønstre. Mens vi tidligere så at ca. 80% af alle køkkener der blev solgt var hvide, er fordelingen i dag meget mere nuanceret.

Varme nuancer

De mest populære plader, er ret forenklet dem der formår at skabe sammenhæng i køkkenet. De seneste år har vi set flere varme nuancer, og således er der valgt flere bordplader der enten er brune, beige osv. eller plader med mønstre, der ligeledes har været varmere end vi tidligere har set. Også vores træbordplader har været populære valg hertil, fordi træ generelt er varmt i nuancen, men også er med til at give stemning og karakter til køkkenet. Epoq har her valgt en af vores bedstsælgende laminater "Cento", som både fås i kompaktlaminat og standard laminat.

Modige valg

Populære designs, farver og nuancer er spredt ud over mange flere bordplader og vi ser det som et tegn på at forbrugeren i langt højere grad følger deres egen stil, snarere end at gå med den samme løsning som alle andre.

Bordplader der skaber sammenhæng

Forbrugeren er ikke bange for farver, og selvom vi har en forkærlighed for skandinavisk lethed og lyse nuancer, ser vi jævnligt at mange indsætter et mørkere køkken for at skabe kontrast. Farve- og nuancevalgene stiller selvfølgelig krav til os som leverandører – Vi skal være ligeså modige som slutbrugeren i vores valg af nyheder, men ikke mindst skal vi formå at fange de nuancer, der udvælges blandt køkkenproducenternes trends så bordpladen matcher de forskellige designs.
Trends

Gode råd til valg af bordplade

Vores bedste råd ifht. valg af bordplade er altid at huske at det er en arbejdsflade – Den skal kunne holde til at blive brugt, og vi gør altid vores bedste for at kvalitetssikre overfladens styrke mod slitage, rengøring mv. Men der er også forskel på os som forbrugere – Nogle bruger køkkenet til madlavning hver eneste dag, og her skal man være opmærksom på at vælge en af de mere hårdføre overflader som eksempelvis en eksklusiv keramik der er fuldstændig ridsefast og varmeresistent, eller som alternativ en af de mere prisvenlige laminater og kompaktlaminater, der er utrolig lette at rengøre.

Er man ikke den store kok er en linoleumsbordplade virkelig en lækker overflade – Blød at røre ved, farverig og med en stilren mat overflade.

Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på at alle, uanset behov, kan vælge lige den bordplade de ønsker hvis bare man husker at følge materialets vedligeholdelses- og rengøringsvejledninger.

Stænkpanel

Vi anbefaler altid at tilvælge backsplash/stænkpaneler, fordi bordpladen er en arbejdsplads hvor der koges, steges og bages - og det kan ikke undgås, at man vil gøre bagvæggen beskidt. Derfor oplever man ofte at en bagvæg, uden stænkpanel, skal repareres oftere, så over tid kan det vise sig økonomisk smart at have tilvalgt et stænkpanel, fordi den er let at rengøre og vedligeholde. Typisk vælges et stænkpanel i samme overflade som bordpladen for at give et eksklusivt, gennemgående look – Men har man eksempelvis valgt en ensfarvet bordplade, kan det også være flot at vælge et stænkpanel med et mønster som blikfang.

Din kurv
Din indkøbskurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping